fbro

  • Sala operatie
  • Sala op 2
  • Salaop 3

Incepand cu 1 iulie, la etajul I si II al Clinicii Medical Delta din str. Bucovinei nr.7 functioneaza CLINICA CHIRURGICALA Medical Delta, o structura medicala de inalta tinuta care ofera posibilitatea tulcenilor sa aiba acces la cele mai avansate tehnici chirurgicale in conditii deosebite de profesionalism,confort si mai ales siguranta!

Pacientii sunt gazduiti in 4 rezerve a cate un pat,dotate cu mobilier de ultima generatie TAUTMANN, cu baie propie, TV satelit, wifi, fotoliu insotitor.

Blocul operator de la etajul II cuprinde salon pre si postoperator in care se asigura monitorizare continua cu monitoare din gama INFINITY XL, oxigenoteraoie si post permanent de asistenta.

Salile de operatie sunt dotate cu aparatura ultramoderna pentru anestezie(DRAEGER), chirugie laparoscopica (STO)RZ) si deschisa.

Se pot executa in cele mai bune conditii, interventii chirurgicale de tipul colecistectomiei, apendicectomiei, curei chirurgicale a herniilor si a eventratiilor,chisturilor ovariene,etc. Pentru mai multe detalii vizitatii sectiunea tarife..

Nu in ultimul rand,o echipa complexa de medici chirurgi, anestezisti, asistente de ATI, bloc operator ,chirugie sunt dedicati oferirii de servicii la cele mai inalte standarde ale profesiei,totul la un pret corect.