Medical Delta Premium Clinic

Ne-am numit Clinica Mercado şi încă de atunci am încercat să facem sinonim acest brand cu profesionalismul, calitatea, responsabilitatea în domeniul medical. Astăzi, suntem Medical DELTA, aceeaşi echipă de profesionişti care vor duce excelenţa în domeniul serviciilor medicale tulcene la un nou nivel, mai aproape de exigenţele şi nevoile dumneavoastră.

Aparauta din dotare

Echipa de medici si asistenti

Galerie foto

Cateva cuvinte despre Medical Delta Premium Clinic

Ne-am numit Clinica Mercado şi încă de atunci am încercat să facem sinonim acest brand cu profesionalismul, calitatea, responsabilitatea în domeniul medical. De astăzi, suntem Medical DELTA, aceeaşi echipă de profesionişti care vor duce excelenţa în domeniul serviciilor medicale tulcene la un nou nivel, mai aproape de exigenţele şi nevoile dumneavoastră.

Colaboratorilor noştri, medici de toate specialităţile, cabinete, laboratoare, spitale, le mulţumim că ne-au fost alături în toţi aceşti ani şi îi asigurăm că vor găsii în MEDICAL DELTA un partener mai bun, astfel că, împreună, să oferim pacienţilor noştri nu numai asistenţă medicală la cele mai înalte standarde, dar şi compasiunea şi înţelegerea de care au nevoie.

Medical Delta Premium Clinic

Complexul de cladiri din strada Grivitei nr. 33 inaugurat in 2006 si renovat in 2015 este sediul cabinetelor de

  • Explorari imagistice ,aici aflandu-se cel mai nou si performant  computer tomograf din  judet,
  • Mamograf;
  • Aparat de radiologie;
  • Endoscop si osteodensitometru DXA.

De 18 ani pentru dumneavoastra

Medical Delta Premium Clinic