fbro

  • rmn1
  • rmn2
  • rmn3

 

Ne cunoasteti din 1999

 

Ne-am numit Clinica Mercado si inca de atunci am incercat sa facem sinonim acest brand cu profesionalismul, calitatea, responsabilitatea in domeniul medical. De astazi suntem  Medical Delta, aceeasi echipa de profesionisti care vor duce excelenta in domeniul serviciilor medicale tulcene la un nou nivel, mai aproape de exigentele si nevoile dumneavoastra.

Putem afirma cu mandrie ca am creat prima echipa multidisciplinara la care pacientii apeleaza cu incredere. Lucram continuu pentru ca marea familie a pacientilor nostri sa fie si mai mare si mai multumita. Multumim pacientilor si clientilor nostri pentru increderea acordata de-a lungul celor peste 18 ani de activitate si le garantam servicii prompte si de calitate in anii ce vor veni.

Colaboratorilor nostri, medici de toate specialitatile, cabinete, laboratoare, spitale, le multumim ca ne-au fost alaturi in toti acesti ani si ii asiguram ca vor gasi in Medical Delta un partener mai bun, astfel ca, impreuna sa oferim pacientilor nostri nu doar asistenta medicala la cele mai inalte standarde, dar si compasiunea si intelegerea de care au nevoie.

 

Dr. Ion Popescu

Director general