fbro

Stimate client

 

Medical Delta va invita la un parteneriat ce are ca obiectiv imbunatatirea starii dvs de  sanatate sub forma unui abonament de sanatate.

Firma noastra este de 18 ani prezenta pe piata serviciilor medicale din Tulcea si,de mai bine de 11 ani reprezinta nr 1 in domeniul imagisticii medicale.

In cele doua puncte de lucru din centrul orasului,o echipa formata din 6 medici si 8 asistente de o inalta tinuta profesionala realizeaza activitati medicale in domeniul imagisticii medicale,medicinei interne si a diabetului,chirurgiei.

Nu in ultimul rand ,parteneriatul nostru cu unul din cele mai reputate laboratoare de analize medicale  acopera si acest domeniu al investigatiilor.

Intrucat sanatatea danturii dvs este parte a starii generale de sanatate,va oferim reduceri substantiale la manopera stomatologica intr-o clinica specializata din orasul nostru.

Oferta noastra vine in intampinarea dorintei pacientilor nostri,aceea de a oferi servicii de inalta performanta in Tulcea la un pret corect,accesibil unui spectru cat mai larg al populatiei judetului nostru si nu numai.

Pe langa aceasta,iata inca 5 motive pentru care merita sa deveniti partenerul nostru:

 1 Reduceti birocratia:nu este necesara asigurare cas sau adeverinta de salariat

 2 Nu este necesara vizita prealabila la medicul de familie

 3 Beneficiati de programari preferentiale in cel mult 48 ore printr-un singur telefon sau email

 4 Abonamentul este deductibil integral din impozit atat pentru firme cat si pentru persoanele fizice

 5 Abonamentul este transmisibil intre membrii familiei(sot,sotie,copii sub 18 ani).

Suntem incredintati ca oferta noastra structurata pe doua tipuri de abonamente va raspunde nevoilor dumneavoastra si ca veti alege sa faceti parte dintre clientii nostri privilegiati.

  

Echipa Medical Delta